Merken

Depeche

Een mooie schoudertas die je voor alle situaties kan gebruiken, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Met een van de Depeche leren tassen voor dames wordt die droom werkelijkheid. Ze zijn er in ve ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Depeche leren tassen voor dames

Vrijdagen kunnen best lang zijn. Overdag zit je op je werk, 's middags ga je een terras op om lekker te borrelen en dineren en 's avonds wacht er een avondje uit. Je favoriete metgezel op dit soort dagen is een van de Depeche leren tassen voor dames die je bij ons hebt uitgekozen. Gemaakt van duurzaam materiaal en voorzien van handige ritsen en vakjes heb je een tas voor vele jaren aan je collectie toegevoegd. En de Depeche leren tassen voor dames zien er ook nog eens stijlvol uit.

Verstelbaar en multifunctioneel

De Depeche leren tassen voor dames zijn niet alleen mooi, functioneel zijn ze minstens zo goed. De schouderband van elke tas is verstelbaar zodat je hem op de juiste hoogte kan dragen en door de band af te koppelen maak je er een clutch van. Handig als je de dansvloer op gaat of even wil wisselen van accessoire. De meeste Depeche leren tassen voor dames zijn uitgerust met meerdere zaken met ritssluitingen zodat er niks uit kan vallen.

Bruin of zwart?

Hou je van bruin of toch liever zwart? De Depeche leren tassen voor dames komen in deze klassieke, stijlvolle kleuren die je eindeloos kan combineren met je outfits. Kies er bijvoorbeeld een die matcht met een van onze damesriemen. Berg je spullen veilig op in je nieuwe tas en ga zelfverzekerder dan ooit de deur uit.