Merken

Denver

Denver Electronics presenteert de beste kwaliteit elektronica voor een goede prijs. Het hoofdkantoor zit in Denemarken en ook in Nederland is Denver inmiddels gevestigd. Ben je altijd op zoek naar de ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Denver

Jij houdt wel van gadgets. Een tablet hier, een camera daar, een slimme telefoon en een nog plattere televisie. Maar het moet wel betaalbaar blijven, want je wil ook nog op vakantie. Wat doe je anders met die filmcamera? Met Denver haal de beste producten in huis, voor de laagste prijs.

Aziatische technologie, Europese standaarden

Denver Electronics importeert elektronica uit voornamelijk China onder het motto: een juist product met een juist design voor een juiste prijs. Echter, de producten worden vaak aangepast naar Europese standaarden, zodat ze beter aansluiten op onze wensen. Daarom zit je bij dit merk altijd goed voor een nieuwe mobiele telefoon, luidsprekerset en nog veel meer. Neem je action camera mee op reis voor een nieuwe vlog of uitgebreide fotorapportage voor thuis. Ben je gek op vinyl, dan heeft Denver een platenspeler voor je.

Speelgoed voor jong en oud

Met deze nieuwe gadgets voel je je een klein kind. Lekker spelen en uitvinden hoe zo'n apparaat werkt: je bent er de hele middag zoet mee. Maar ook voor de echte kinderen heeft Denver de nieuwste gadgets. Deze vind je in onze collectie Denver buitenspeelgoed.

Denver bestellen bij wehkamp

Je nieuwe speelgoed koop je vanaf de bank bij wehkamp. Bestel je vandaag voor 23:59 uur, dan heb je het morgen in huis. Daarbij profiteer je van gratis verzending boven de 20.-.