Merken

Denim & Supply Ralph Lauren

Ralph Lauren is een groot liefhebber van denim, van vintage items en van paarden. Doe deze ingrediënten in de blender, shake alles goed door elkaar en je hebt Denim & Supply by Ralph Lauren. Spann ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Denim & Supply Ralph Lauren men

The wild, wild west. Daar is de herenmode van Denim & Supply Ralph Lauren op gebaseerd. Op de kleding van de cowboys en de outlaws, de goudzoekers en de saloontijgers. De jeans, truien en jassen van Denim & Supply ademen de sfeer van de tijd de the land of the free nog heel veel onontgonnen land kenden.

Die sfeer dus, daar gaat het om bij Denim & Supply Ralph Lauren. De sfeer die je vandaag de dag ook vindt in de biergartens van Brooklyn, New York. En op de alternatieve festivalterreinen. Die sfeer weet Denim & Supply Ralph Lauren als geen ander te pakken met z’n collecties. Geïnspireerd op de verweerde kwaliteit van originele vintage vondsten. Het gevolg is een laid-back stijl die tot elk detail individualiteit uitademt. Tegelijkertijd down to earth en creatief, ruig en soft, urban en rustiek.