Jurken & rokken

Met Delsey koffers en reisbagage ga je altijd comfortabel en geheel in stijl op reis. Ze hebben handige trolleywieltjes en een stevige buitenkant en zijn uitgevoerd in leuke kleuren, zodat ze lekker opvallen op de bagageband. In de collectie zijn kleine en grote rijdende koffers opgenomen. Welke pak jij in voor je volgende reis?

Andere klanten kochten of bekeken

Delsey

Heb jij ook altijd zo'n moeite om je koffer te spotten op de bagageband van het vliegveld? Hij lijkt immers precies op alle andere die voorbijkomen. En als je hem dan hebt gevonden, moet je eerst nog maar een bagagekarretje zien te bemachtigen. Dat moet toch makkelijker kunnen? Dat kan inderdaad, als je kiest voor de reisbagage van Delsey.

Kleurrijke koffers

Het eerste wat opvalt aan de Delsey damesreisbagage en herenreisbagage is de diversiteit aan kleuren zoals roodbruin, kersenrood en knalblauw. Wil je toch liever zwart? Ook dat vind je in deze collectie. Gelukkig hebben de koffers geen doorsnee uiterlijk, waardoor ze snel opvallen tussen andere koffers. En sjouwen met je koffer is met Delsey ook voorbij, dankzij de handige, soepele wieltjes en het uitschuifbare handvat.

Lekker licht

In de reisbagage van Delsey kan je lekker veel spullen kwijt. De handige geheime vakjes zijn ideaal voor reispapieren. Dankzij speciale riempjes in de koffer blijft al je bagage netjes op zijn plek. Ga je op wintersport, zakenreis of lekker naar de zon? Met de koffers van Delsey komt je bagage altijd goed op de bestemming aan. De koffers zijn in de achterbak overigens makkelijk te stapelen.

Inpakken en wegwezen

Bestel vandaag nog je Delsey koffers, want dan pak je de volgende werkdag al je reisbagage al in. De stevige koffers worden gratis bezorgd. Betaal vooraf, achteraf of in termijnen. (Let op: geld lenen kost geld.)

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.