Merken

DDDDD tafelkleden

Wat je stijl en kookgewoonten ook zijn, een aantal items mogen in jouw keuken niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan keukendoeken, vaatdoekjes en servetten. De collectie van DDDDD staat bol van deze on ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

DDDDD theedoeken

Bij de meeste huishoudens hangen thee- en keukendoeken in het zicht. Het zijn vaak de details in het interieur die een bepaalde sfeer creëren. Als jij het belangrijk vindt om je woning warmte en gezelligheid uit te laten stralen, dan zorg je voor bepaalde accessoires in je huis. Eén van de accessoires die iedereen in zijn huis heeft, zijn theedoeken. De DDDDD theedoeken zijn gemoedelijk, warm en huiselijk. Ze vallen in het oog bij elke bezoeker en onbewust blijven ze langer in je keuken hangen.

DDDDD theedoeken voor elk interieur

Of je nu een landelijke keuken, een moderne keuken of een high-end keuken hebt, in het assortiment van de DDDDD theedoeken vind je altijd doeken die bij jouw keuken passen. Van strakke zwart-wit geblokte doeken tot gezellige doeken met prints van koeien. In alle kleuren van de regenboog is er altijd wel een kleur die jou aanspreekt.

Een setje van twee

De DDDDD theedoeken bestel je in een setje van twee. Je hebt de keuze om twee identieke theedoeken te bestellen, maar je kan ook een keukendoekenset aanschaffen. Zo heb je een theedoek en een handdoek die mooi bij elkaar passen. Spreekt het gemoedelijke ontwerp van de doeken je aan? Bekijk dan ook eens de rest van het assortiment van dit merk, zoals de DDDDD tafelkleden. Het keukentextiel van DDDDD bestel je eenvoudig en snel bij wehkamp. Vandaag besteld is de volgende werkdag in huis.