Jurken & rokken

Wat je stijl en kookgewoonten ook zijn, een aantal items mogen in jouw keuken niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan keukendoeken, vaatdoekjes en servetten. De collectie van DDDDD staat bol van deze onmisbare producten. Met het DDDDD keukentextiel fleur je je keuken op en maak je huishoudelijke klusjes wat aangenamer.

DDDDD

Het hele gezin staat gezellig in de keuken. Wanneer het eten dan eindelijk klaar is, is het tijd om de tafel te dekken. Wie is dit keer aan de beurt? Helaas zijn er doorgaans maar weinig gezinsleden die deze taak vrijwillig op zich nemen. De tafel dekken, de vaat doen en de keuken aan kant maken, behoren tot de minst geliefde klusjes in huis. Met mooi, kwalitatief hoogwaardig keukentextiel maak je deze klusjes een stukje draagbaarder. Betaalbare keukenaccessoires van hoge kwaliteit vind je bij DDDDD. Hoewel kwaliteit bij dit merk op één staat, zien de producten er ook nog eens leuk uit, ook niet onbelangrijk!

Onmisbaar in elke keuken

DDDDD staat voor 'De Doek Die Direct Droogt'. Deze revolutionaire theedoek maakt het doen van de vaat net even wat makkelijker. Het hippe merk DDDDD heeft echter veel meer te bieden dan enkel theedoeken. Met de kwalitatief hoogwaardige vaatdoekjes hou je de keuken gemakkelijk schoon. Met de stijlvolle DDDDD schorten bescherm je je kleding tegen spetters en geknoei. Ook vind je servetten, placemats, tafelkleden en tafellopers in de collectie.

Bestel de items van jouw keuze bij wehkamp

Is jouw keukentextiel ook wel aan vervanging toe of ben je op zoek naar items om je tafel mooi mee te kunnen dekken? Bekijk de volledige collectie van DDDDD en bestel je favoriete producten bij ons op de website. Wanneer je 20.- of meer besteedt, is de verzending gratis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.