Merken

dbramante1928

Dbramante1929 is een bekend merk en maakt onder meer telefoonhoesjes voor de Apple iPhone X. De hoesjes geven je iPhone een premium uitstraling en bieden daarnaast perfecte bescherming tegen krassen, ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

dbramante1928

Je iPhone is een kostbaar iets en deze geef je graag optimale bescherming. Het is tenslotte niet zomaar een telefoon, maar eentje waar je vrijwel alles mee doet. Je zit daarom niet te wachten op schade aan je mobiele telefoon. Met een dbramante1928 telefoonhoesje kies je voor optimale bescherming van je iPhone. Uiteraard kan je je telefoon gemakkelijk blijven gebruiken en past je iPhone nog steeds probleemloos in je tas of broekzak.

dbramante1928 telefoonhoesjes bij wehkamp

Bij wehkamp kies je uit diverse leren telefoonhoesjes van dbramante1928. Je koopt dbramante1928 telefoonhoesjes in de kleuren groen, zwart en bruin. Ze bieden niet alleen bescherming, maar er is ook voldoende ruimte aanwezig voor diverse pasjes en een hoesje sluit eenvoudig middels een magneetsluiting. Ze zijn dus gemakkelijk, comfortabel en ze kenmerken zich verder door een luxe uitstraling. Als iPhone-liefhebber ontkom je er dus niet aan er eentje te bestellen op onze site.

Accessoires voor je mobiele telefoon

Als je toch aan het shoppen bent op onze site, bekijk dan ook ons assortiment