Jurken & rokken

Exclusieve bordspellen van hoge kwaliteit vind je bij Days of Wonder. De Days of Wonder spellen worden over de hele wereld met plezier gespeeld. Het merk won in Duitsland zelfs de prestigieuze Duitse Spiel des Jahres prijs! Days of Wonder is een echte aanrader voor liefhebbers van mooie bordspellen.

Andere klanten kochten of bekeken

Days of Wonder

Je hebt je vrienden alweer veel te lang niet gezien. Tijd om iets leuks te plannen, maar wat? Een etentje? Een filmavondje? Een barbecue? Hm, misschien is het leuk om eens iets nieuws te proberen, zoals een bordspel! Voor prachtige, meeslepende bordspellen neem je een kijkje bij Days of Wonder. Niet alleen zijn deze spellen van hoge kwaliteit, ze zijn ook nog eens uiterst exclusief. Het merk verkoopt immers maar een beperkt aantal spellen.

Voor een onvergetelijke avond met vrienden of familie

Weet je nog hoe blij je vroeger was met nieuw speelgoed? Herleef dit gevoel met de spellen van Days of Wonder! Bij ons op de website vind je verschillende bordspellen van dit prachtige merk, waaronder de het populaire spel Ticket to Ride. Daarnaast zijn er ook Days of Wonder uitbreidingssets verkrijgbaar. Het minimum aantal spelers is 2, en de minimum leeftijd is 6 of 8 jaar.

Beleef urenlang speelplezier met Days of Wonder

Heb je een gezellige avond met vrienden of familie op de planning staan of lijkt het je leuk om een Days of Wonder spel cadeau te doen aan een echte spelletjesfanaat? Bestel het spel van jouw keuze dan bij ons op de website. Bij bestellingen van minimaal 20.- is de verzending gratis. Kan je niet wachten om je nieuwe spel uit te proberen? Bestel je favoriete spel dan voor 23:59 uur, want dan heb je je pakketje de volgende werkdag in huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.