Merken

Day Dream

Geniet dag en nacht van een mooie slaapkamer met Day Dream bedtextiel. De mooie dekbedovertrekken van dit Nederlandse merk zijn verkrijgbaar in diverse sfeervolle kleuren en stijlvolle prints. Het mer ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Day Dream dekbedovertrekken voor kinderen

Het is zover: je zoon gaat over van een peuterbed naar een gewoon eenpersoonsbed. Daar hoort natuurlijk een nieuw dekbedovertrek bij. Maar het zou prettig zijn als hij niet volgend jaar uitgekeken is op het dessin. Het overtrek moet wat langer meegaan. Bekijk onze collectie Day Dream dekbedovertrekken voor kinderen eens. De herkenbare en tijdloze dessins vallen meteen in de smaak.

Zoet en stoer

In onze collectie Day Dream dekbedovertrekken voor kinderen vind je de leukste dessins en kleuren voor jongens en meiden in met name de basisschoolleeftijd. Treinen, auto's en krokodillen voor de jongens en paarden en poezen voor de meiden. Gewoon heerlijk herkenbaar. De overtreksets zijn gemaakt van 100% katoen. Dat ademt en reguleert het vocht, zodat je kindje lekker fris kan slapen. Een overtrek blijft het langste mooi als je je houdt aan het bijgeleverde wasvoorschrift.

Maat

Alle Day Dream dekbedovertrekken voor kinderen hebben de maat van een eenpersoonsdekbed, namelijk 200 centimeter lang en 140 centimeter breed. Ben je nieuwsgierig of er ook voor jezelf een dekbedovertrek is? Bekijk de collectie Day Dream dekbedovertrekken voor onder andere tweepersoonsbedden.

Day Dream dekbedovertrekken voor kinderen kopen bij wehkamp

We verzenden de Day Dream dekbedovertrekken voor kinderen vanaf 20.- gratis. Is je kindje het niet eens met het gekozen dessin, dan kan je de aankoop gewoon gratis terugsturen.