Merken

Davitamon

Davitamon is een al ongeveer honderd jaar bestaande fabrikant van voedingssupplementen. Het in Oss opgerichte bedrijf heeft in deze tijd een breed assortiment opgebouwd. Zo vind je inmiddels Davitamon ...

51 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Davitamon kindervitamines

Lijkt het ook wel alsof je kind gewoon doorlopend verkouden is? Gemiddeld gezien zijn kinderen tot een jaar of vijf zo’n zes keer per jaar verkouden. Dat heeft te maken met het immuunsysteem dat nog volop in ontwikkeling is. Vooral op jonge leeftijd zijn baby’s en kinderen heel vatbaar, omdat het immuunsysteem nog niet precies weet wat het tegen al die virussen moet doen. Help je kind een handje met Davitamon kindervitamines.

Weerstand verhogen

Davitamon kindervitamines zijn een ideale aanvulling op een gezonde voeding. De speciale doseringen zijn geschikt voor het lichaam van kinderen op verschillende leeftijden. Op de verpakking lees je snel af wat de dosering is voor de leeftijd van je kindje. Er zijn verschillende junior kauwvitamines, verpakt in lekkere kauwtabletten of gummy’s. Voor kindjes vanaf 1 jaar zijn er ook vloeibare Davitamon kindervitamines met een lekkere frambozensmaak. Uiteraard heeft Davitamon ook een lijn met D-vitamines voor baby’s en kinderen om te helpen bij de groei.

Iedereen zijn eigen vitaminen

Overigens kan het zeker geen kwaad om zelf ook voedingssupplementen van Davitamon te gebruiken om je weerstand een boost te geven. Want als je kindje steeds verkouden is, pak jij automatisch ook nieuwe virussen mee.

Vandaag besteld, morgen al in huis

Wanneer je kindje ook Davitamon kindervitamines nodig heeft, je haalt ze snel en gemakkelijk in huis door ze via ons te bestellen. Plaats voor 23:59 uur je bestelling en de volgende dag heb je ze al in huis om snel de weerstand een handje te helpen. Zo zit je nooit zonder.