Merken

Davitamon

Davitamon is een al ongeveer honderd jaar bestaande fabrikant van voedingssupplementen. Het in Oss opgerichte bedrijf heeft in deze tijd een breed assortiment opgebouwd. Zo vind je inmiddels Davitamon ...

52 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Davitamon

We proberen allemaal elke dag weer gezond te eten. Met een drukke agenda schiet het er alleen soms ietwat bij in. Een snelle hap is dan een makkelijkere keuze dan een gebalanceerde maaltijd. Hierdoor krijg je zo nu en dan niet alle vitaminen en mineralen binnen die je nodig hebt. Met de voedingssupplementen van Davitamon voorkom je dit tekort. Van vitamine A tot K en van foliumzuur tot magnesium: de complete supplementen bevatten het allemaal.

Supplement voor iedere levensfase

Je behoefte aan vitaminen en mineralen hangt af van onder meer je leeftijd. Daarom kent Davitamon voor elke levensfase andere voedingssupplementen. Van baby's tot vijftigplussers: voor iedereen zijn er afgemeten kauw- of smelttabletten. Speciaal voor de kleintjes hebben veel van de tabletten een fruitsmaak, zodat je kind ze zonder problemen inneemt. Ook voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen of fanatieke sporters zijn er pakketten die passen bij de extra behoefte aan specifieke voedingsstoffen.

Complete pakketjes multivitaminen

Het is uiteraard niet nodig om voor elke vitamine of ieder mineraal een apart doosje te kopen. Kijk bijvoorbeeld eens in onze voorraad Davitamon multivitaminen. Hier vind je tabletten die de belangrijkste vitaminen en mineralen bevatten die nodig zijn voor een krachtige weerstand en volop energie. De tabletten zijn veelal scherp geprijsd, zodat je al voor een klein bedrag een voorraadje in huis haalt. Zit je nog niet aan de 20.-? Bestel dan gerust een pakketje extra, want vanaf dit bedrag leveren wij je bestelling van Davitamon helemaal gratis.