Merken

Dakine schooltassen

Het merk Dakine, uitgesproken als Da-Kaain, heeft zijn oorsprong op het zonnige eiland Hawaï. In het Hawaïaans betekent Dakine 'het beste' en we kunnen zonder overdrijven stellen dat de Dakine ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Dakine

Bijna iedereen heeft wel een rugtas. Of je hem nu dagelijks gebruikt of maar af en toe, een rugtas komt altijd van pas. Hij biedt voordelen ten opzichte van andere soort tassen, zoals de handtas of schoudertas. Je hangt hem gewoon op je rug, je hebt je handen vrij en je voelt hem vaak niet eens zitten. De rugtassen van Dakine zijn niet alleen praktisch, maar vormen ook nog een leuke toevoeging aan je outfit. Als comfort, kwaliteit en stijl hoog bij jou in het vaandel staan, dan is de Dakine rugtas jou op het lijf geschreven.

Functionele en hippe tassen

Dakine rugtassen zijn wereldwijd populair vanwege twee belangrijke factoren. Ten eerste vanwege de hoge kwaliteit. De tassen zijn stevig en gaan jaren mee. Daarnaast vanwege de hippe en modieuze ontwerpen. Scholieren, studenten en werkenden, iedereen is dol op de Dakine rugtassen. In onze collectie vind je tassen met diverse kleuren en prints, zoals blauw, groen, paars en natuurlijk zwart. Kies de tas die bij jouw kledingstijl past.

Voor de sportieveling

Het merk maakte eerder alleen windsurfproducten. Vanwege het verkoopsucces zijn ze hun producten gaan uitbreiden. Dat Dakine zich van origine richtte op windsurfers en wakeboarders is terug te zien in de ontwerpen van hun tassen. Ze richten zich op de sportieveling en op mensen die van avontuur houden. Welk avontuur je ook aangaat, je gaat op pad met een Dakine tas op je rug. Bekijk nu de Dakine herentassen en damestassen.