Jurken & rokken

Soms heeft het lichaam een beetje extra vitaminen en mineralen nodig. In de wintermaanden bijvoorbeeld of wanneer het in de groei is. Vertrouw dan op de voedingssupplementen van Dagravit. De complete lijn bevat voor iedereen speciale vitaminen en mineralen. Er zijn vrolijke kauwtabletten voor kinderen, speciale enkelvoudige supplementen en multisupplementen waar alles in zit.

Dagravit

Je sport, je eet gezond en toch heb je het idee niet helemaal lekker in je vel te zitten. Dat kan wel eens gebeuren, want zelfs als je gezond en gevarieerd eet, wil dat niet zeggen dat je de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Vooral als je veel sport, aan het af vallen bent of moet herstellen van een griepje. Daarom kies je voor Dagravit voedingssupplementen.

Voor het hele gezin

Dagravit heeft voedingssupplementen voor het hele gezin. Zo zijn er speciale kauwtabletten en gummies van Dagravit verzorging voor kinderen. Volwassenen kiezen voor de enkelvoudige supplementen of voor het totaalsupplement Dagravit Totaal 30. De Totaal 30 is verkrijgbaar in potten met 100 en 200 dragees, De Kids Xtra in 120 tabletten en de gummies zitten met 60 tabletten in een pot.

Als toevoeging

Dagravit is een voedingssupplement,. Dat houdt in dat het een aanvulling is op je gewone voeding. Je gebruikt de tabletten dus naast een gebalanceerd dieet met veel verse groente en fruit. Het biedt een goede ondersteuning bij het verhogen van je weerstand in de wintermaanden, ondersteunt je kinderen in de groei, helpt bij herstel na een griep of flinke verkoudheid en meer. De tabletten zijn makkelijk in te nemen met water.

Morgen al in huis

Heb je multivitaminen nodig? Bestel deze dan vandaag en wij bezorgen ze de volgende dag bij je aan huis. Bestel meteen een tweede pot zodat je niet misgrijpt. Want bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.