Merken

Cybex onderweg uitzetlijst

De autostoeltjes van Cybex hebben een bijzonder design en unieke veiligheidsdetails. Een aantal autostoeltjes beschikken over een veiligheidskussen die je kindje meer bescherming geeft waardoor een go ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Cybex

Veiligheid gaat boven alles wanneer het om je kind gaat. Omdat je met je gezin regelmatig in de auto zit, is ook het comfort van een autostoeltje heel belangrijk. Je houdt daarnaast van mooie, eenvoudige ontwerpen die gemakkelijk in gebruik zijn. Onze Cybex babydragers zijn niet alleen stijlvol en trendy om te zien. Deze items, waarmee je je baby vanaf de geboorte in een gezonde houding op je buik kan dragen, ondersteunen het lichaam van je kindje perfect. Je draagt hiermee een iets ouder kindje ook op je rug. Deze draagzakken van ademend textiel geven je kindje een geborgen gevoel en zijn gemakkelijk te verstellen.

Gemaakt samen met ouders

Cybex ontwerpt veiligheidsartikelen die perfect passen bij de dynamische levensstijl in de stad. Bij het bedenken van nieuwe autozitjes of kinderwagens houden de ontwerpers rekening met de ervaringen van ouders en hun kinderen. Het resultaat: items die uitstekend scoren in consumententests. Alle artikelen voldoen bovendien aan de laatste veiligheidsnormen.

Ga voor een innovatief ontwerp en bestel Cybex bij wehkamp. Ontdek hoe dit merk je leven makkelijker en veiliger maakt, terwijl je kindje geniet van het comfort.