Jurken & rokken

De autostoeltjes van Cybex hebben een bijzonder design en unieke veiligheidsdetails. Een aantal autostoeltjes beschikken over een veiligheidskussen die je kindje meer bescherming geeft waardoor een gordel niet nodig is.

Cybex

Veiligheid gaat boven alles wanneer het om je kind gaat. Omdat je met je gezin regelmatig in de auto zit, is ook het comfort van een autostoeltje heel belangrijk. Je houdt daarnaast van mooie, eenvoudige ontwerpen die gemakkelijk in gebruik zijn. Onze Cybex autostoeltjes hebben functionele en regelmatig bekroonde designs. Je installeert ze eenvoudig en ze behoren tot de veiligste modellen die er zijn.

Autozitjes met een slim ontwerp

Er zijn Cybex autostoeltjes voor verschillende leeftijdsfasen en de zitjes groeien met de leeftijd van je kind mee. Ook voor heel kleine baby’s is optimale veiligheid gegarandeerd. Heel geliefd is bijvoorbeeld het combinatiestoeltje Sirona waarmee je je kind tot vier jaar oud zowel achterwaarts als voorwaarts kan vervoeren. Je kan ook een model kiezen met een verstelbaar veiligheidskussen in plaats van gordels. De autozitjes zijn te combineren met de buggy’s van dit merk.

Ergonomische draagzakken

Onze Cybex babydragers zijn niet alleen stijlvol en trendy om te zien. Deze items, waarmee je je baby vanaf de geboorte in een gezonde houding op je buik kan dragen, ondersteunen het lichaam van je kindje perfect. Je draagt hiermee een iets ouder kindje ook op je rug. Deze draagzakken van ademend textiel geven je kindje een geborgen gevoel en zijn gemakkelijk te verstellen.

Gemaakt samen met ouders

Cybex ontwerpt veiligheidsartikelen die perfect passen bij de dynamische levensstijl in de stad. Bij het bedenken van nieuwe autozitjes of kinderwagens houden de ontwerpers rekening met de ervaringen van ouders en hun kinderen. Het resultaat: items die uitstekend scoren in consumententests. Alle artikelen voldoen bovendien aan de laatste veiligheidsnormen.

Ga voor een innovatief ontwerp en bestel Cybex bij wehkamp. Ontdek hoe dit merk je leven makkelijker en veiliger maakt, terwijl je kindje geniet van het comfort.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.