Merken

Curver

Geef alles in huis een vaste plek! Curver heeft handige en stijlvolle opbergmogelijkheden, waaronder afvalbakken, manden en kastjes. Deze items zijn gemaakt van duurzame kunststof en zijn uitstekend b ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Curver

Je hebt je huis helemaal opgeruimd en je kijkt tevreden naar het resultaat. Maar na een tijdje kan je helaas weer opnieuw beginnen. Opruimen hoort nu eenmaal bij het leven. Dat is waar, maar met Curver is opruimen heel eenvoudig en geniet je lang van het resultaat. Zo biedt dit Nederlandse merk oplossingen voor het overzichtelijk opbergen van speelgoed, badkamerartikelen en alle persoonlijke spullen die je maar kan bedenken.

Je hele huis perfect geordend

Met Curver kan je elke plek in huis helemaal naar wens ordenen. Het assortiment gaat van transparante opbergboxen tot pedaalemmers en van wasmanden tot prullenbakken. Heel stijlvol en elegant zijn de dierenmanden met een gebreide of een vlechtstructuur. Voor je naaigerei en gereedschap zijn er speciale naaidozen en gereedschapskoffers. Alle items zijn stevig en eenvoudig te reinigen en gaan lang mee.

Eigentijdse woonaccessoires

Wil je graag ideeën opdoen voor het opruimen en inrichten van je huis, dan bieden onze Curver woonaccessoires volop inspiratie. In de collectie zitten onder meer mandjes in trendy kleuren, decoboxen en kunststof ladekastjes die ideaal zijn voor je woonkamer, badkamer, slaapkamer of studeerkamer. Curver houdt bij de productie zoveel mogelijk rekening met het milieu en heeft ook items van gerecycled plastic.

Je kan de huishoudelijke artikelen van Curver gemakkelijk vanaf je eigen bank bestellen bij wehkamp. Koop je bij ons voor 23:59 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Succes met opruimen!