Merken

Curver

Geef alles in huis een vaste plek! Curver heeft handige en stijlvolle opbergmogelijkheden, waaronder afvalbakken, manden en kastjes. Deze items zijn gemaakt van duurzame kunststof en zijn uitstekend b ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Curver opbergen

Of het nu je eigen tijdschriften zijn of de tekenspulletjes van je kleine: rondslingerende spullen maken je woonkamer rommelig. De kasten zijn echter al vol, dus wat nu? Een opbergmand van Curver biedt uitkomst. Met de ruime manden van Curver is opbergen nooit meer een probleem. Met alle losse spulletjes opgeborgen in een van de stijlvolle manden ziet je woonkamer er direct stukken netter uit.

Handige opbergmanden in vele maten

Met de manden van Curver is het opbergen van rommel zo gepiept. Voor het speelgoed van je kinderen kies je een grote mand met een inhoud van ruim 40 liter. Voor je eigen tijdschriften is een mand van minder dan 10 liter voldoende. De van kunststof gemaakte manden zijn vochtbestendig, dus ze passen ook in je badkamer. Je kan kiezen uit allerlei tinten blauw, groen en wit dus je vindt gegarandeerd een kleur die bij jou past.

Praktische mandjes voor elke kamer

Met de mandjes van Curver is opbergen soms verbergen. Schaf je namelijk een exemplaar met deksel aan, dan onttrek je hiermee eenvoudig spulletjes helemaal aan het zicht. Met de manden van Curver is opbergen bovendien heel eenvoudig. Zo verplaats je de mandjes dankzij de prettige handgrepen moeiteloos van de rommel terug naar hun vaste plek. Passen sommige van je spullen beter in het vuilnis dan in een opbergmand? In ons assortiment Curver prullenbakken vind je tal van handige pedaalemmers.