Merken

Cupcake Couture

Kinderen zijn altijd nog zo heerlijk onbevangen, een onbeschreven blad. Al die onschuldigheid verpakt in een zoet kindje. En die zoete uitstraling benadruk je met de schitterende Cupcake Couture kinde ...

34 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cupcake Couture kinderschoenen

Niets is zo zoet als een kind wat iedere dag meer leert, steeds zelfstandiger wordt en ontdekt hoe het op eigen benen moet staan. Zoet is dan ook precies hoe je de Cupcake Couture kinderschoenen het beste kunt omschrijven. En om op eigen benen te kunnen staan heeft je kind toch stevige comfortabele schoenen nodig, waarvoor je bij dit merk altijd goed zit.

Een ruim aanbod voor iedere gelegenheid

Schattig, eigenzinnig, opvallend en stoer. Op deze manier kun je in een paar woorden de collectie van Cupcake Couture kinderschoenen omschrijven. Van sneakers met blingbling tot aan ballerina's waarmee je niet kunt stoppen met dansen, voor iedere smaak is er wel een paar schoenen te vinden. De kleuren worden aangepast op het seizoen en passen heel goed bij alles waar meisjes van houden. De maten van de Cupcake Couture kinderschoenen beginnen bij maat 20 en lopen door tot en met maat 30.

Cupcake Couture kinderschoenen kopen bij wehkamp

Koop je een paar