Merken

Cullmann

Cullmann is specialist in fotografie- en filmaccessoires. Bij dit merk vind je weldoordachte ontwerpen die lang meegaan. Ga jij voor een hoge kwaliteit en een redelijke prijs? Bekijk dan hier onze

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cullmann

Je bent op zoek naar een eenvoudig statief dat je gemakkelijk op kan zetten en dat stevig staat. Leuk als je landschapsfoto’s wil maken, of graag fotografeert en filmt op een feest. Je wil echter niet de hoofdprijs betalen. Cullmann heeft ontwerpen die gebruiksvriendelijk en functioneel zijn. De statieven zijn ook handig voor tieners die zelf filmpjes willen maken. Je krijgt er meestal een bijbehorende tas bij.

Statieven met verschillende hoogtes

Bij wehkamp vind je van Cullmann diverse statieven, die geschikt zijn voor beginners en gevorderden. De aluminium exemplaren hebben als voordeel dat ze licht en sterk zijn. Het is handig als je het statief tot een bescheiden formaat kan inklappen. Wij hebben Cullmann-fotostatieven voor je met diverse hoogtes, zoals 16 cm of 159 cm. Let bij je aankoop niet alleen op de minimale en maximale hoogte, maar ook op het gewicht dat het statief kan dragen.

Merk dat goed inspeelt op de wensen van de consument

Het Duitse Cullmann staat al sinds 1968 voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid. De onderneming – opgericht door Wolfgang Cullmann – gebruikt uitsluitend eersteklas materialen. Dit merk stemt zijn slimme ontwerpen perfect af op de behoeften van professionele en amateurfotografen. Als gebruiker profiteer je van enkele jaren tot wel 20 jaar garantie op de diverse items.

Met deze artikelen is fotograferen en filmen nog leuker en bereik je een optimale beeldkwaliteit. Bestel Cullmann bij wehkamp, dan krijg je het accessoire van je keuze snel en netjes thuisbezorgd.