Merken

Cuisinox kerst

De Cuisinox pannen denken echt overal aan: bruikbaar voor alle warmtebronnen, handvatten die niet warm worden, antiaanbaklagen die écht niet aanbakken, en ze staan mooi op het fornuis dankzij de kleur ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cuisinox pannen

De vorige keer dat je pannen nodig had, koos je voor goedkoop. En hoewel het niet altijd geldt, was goedkoop in dit geval duurkoop. Want de antiaanbaklaag deed niet wat hij moest doen en de pan gaf een vreemde chemische geur af aan het eten. Met Cuisinox pannen zijn deze ongewenste keukenpraktijken verleden tijd.

Voor alle warmtebronnen

Cuisinox pannen zijn te gebruiken voor alle warmtebronnen. Je gebruikt de pannen dus op gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie. Heel handig voor als je gaat verhuizen of een nieuwe keuken aan gaat schaffen met een ander soort warmtebron. De pannen van Cuisinox gaan namelijk lang mee. De gietijzeren pan, zo eentje als oma vroeger had, kan zelfs in de oven.

Moderne techniek

Cuisinox pannen hebben allerlei mooie snufjes. Zo hebben de kookpannen een siliconen rand waardoor de deksel beter afsluit en er geen warmte verloren gaat. Ook zijn de bakpannen voorzien van een gekleurde handgreep die niet warm wordt. De antiaanbaklaag is een keramische ILAG Xera-Dur® coating, die vele voordelen heeft ten opzichte van andere coatings. Deze laag kan onder andere beter tegen hitte en krassen, en is duurzamer dan conventionele coatings.

Cuisinox pannen bestellen bij wehkamp

Cuisinox pannen koop je gewoon bij wehkamp. Vanaf 20.- bezorgen wij gratis bij je thuis. Retourneren kan gratis en zonder gedoe. Behalve losse pannen, kan je ook complete pannensets bestellen. Neem daarvoor een kijkje in onze collectie Cuisinox pannensets.