Merken

Cruyff Classics

In het aanbod Cruyff Classics vind je schoenen voor zowel heren als dames. Het ontwerp van de schoenen is geïnspireerd door Johan Cruyff. Dat de schoenen sportief ogen, zal je dus niet verrassen! Kom ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Cruyff Classics damessneakers

Na wat rondjes hardlopen of een potje tennis op je sportschoenen zou je de zo prettig zittende schoenen het liefst de hele dag aan willen houden. Dankzij de Cruyff Classics damessneakers is dit nu ook daadwerkelijk mogelijk. Cruyff Classics damesschoenen zijn namelijk van binnen comfortabele sportschoenen, maar van buiten modieuze sneakers. Dit maakt Cruyff Classics damessneakers ideaal voor een casual kledingstijl. De zorgvuldig aangebrachte decoratie zorgt er bovendien voor dat je er stijlvol uitziet.

Damessneakers in de meest uiteenlopende designs

Cruyff Classics damessneakers zijn er van maat 36 tot 42, zodat vrijwel elke vrouw een geschikt paar kan vinden. Bovendien zijn er zowel Cruyff Classical damessneakers met een degelijke vormgeving in één kleur tot sneakers met fraaie versiersels zoals een gouden rits of het karakteristieke logo van Cruyff Classics. Uiteraard zijn deze sportief ogende schoenen er niet alleen voor vrouwen, maar vind je bij ons ook tal van Cruyff Classics herensneakers en -gympen.

Sneakers in foute maat stuur je gewoon retour

Sportschoenen vallen soms net iets groter of kleiner uit dan reguliere schoenen. Hierdoor kan het gebeuren dat je per ongeluk de verkeerde maat bestelt. De normaal zo fijn zittende sneakers voelen dan meteen een stuk minder prettig aan. Bij wehkamp voeren we daarom een coulant retourbeleid. Je mag de bestelde Cruyff Classics damessneakers namelijk gewoon terugsturen als ze je niet goed passen. Cruyff Classics damessneakers bestellen bij wehkamp doe je dus zonder enig risico.