Merken

Crosley

Wil je al je oude muziek in een nieuw hoesje steken? Dat kan met een platenspeler van Crosley. Ze zijn zowel als muzikaal-object zeer goed als dat ze als meubelstuk een fantastische toevoeging zijn aa ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Crosley totale collectie

Houd jij van het authentieke geluid dat een elpee maakt op een platenspeler? Crosley platenspelers hebben niet alleen een fantastische look maar zijn ook ijzersterk in het plaatjes draaien. Er zijn zelfs mensen die de platenspeler door de looks ook als nachtkastje gebruiken. Ben je op zoek naar een toffe vintage look platenspeler? Bekijk dan onze collectie Crosley platenspelers.

Crosley eigenschappen

De Crosley platenspelers zijn zo gemaakt dat ze het afspelen van lp’s zo gemakkelijk mogelijk maken. Door simpelweg de plaat op de speler te zetten en één knop te drukken ben je in staat om al je favoriete nummers te luisteren. Het mooie van de platenspelers is dat ze zowel simpel te vervoeren zijn en ook als meubelstuk goed werken. Je kunt bij de luxere modellen de poten losdraaien zodat het geheel niet stuk gaat met vervoeren.

Aansluitingen

Er zitten meerdere soorten aansluiting op een Crosley platenspeler die allemaal een specifieke functie hebben. Zo is er een USB-aansluiting voor verbinding met een Mac of PC, een AUX-aansluiting voor verbinding met een smartphone of tablet, een koptelefoon-aansluiting, een RCA-verbinding voor naar je versterker en een stroomaansluiting.

Crosley speakers

Mocht je geen grote geluidsinstallatie hebben dan is dat met een Crosley platenspeler geen probleem. Er zitten in bijna alle modellen ingebouwde Dynamic Full Range speakers. Deze zijn stereo geschakeld zodat je een mooi geluid krijgt. Het volume van de speakers is voldoende om een grote kamer te vullen of voor een feestje. Nodig je vrienden uit en geniet van de sound van vroeger!