Merken

Crocs

Crocs maakt tal van opvallend ogende schoenen. Het van een bijzondere schuimhars gemaakte schoeisel staat echter vooral bekend om zijn hoge comfort. Dit maakt bijvoorbeeld de Crocs kinderschoenen idea ...

48 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Crocs

Even snel wat boodschappen doen of een hele dag lang winkelen: comfortabele schoenen die je eenvoudig aantrekt zijn in tal van situaties ideaal. Dit is een van de redenen waarom Crocs zo snel populair zijn geworden. Oorspronkelijk waren de schoenen voor op boten bedoeld. Daarom is het schoeisel waterbestendig en biedt het volop grip. Dankzij het hoge comfort en het gebruiksgemak zie je de bijzondere schoenen tegenwoordig vrijwel overal.

Fijne schoenen van schuimhars

De typische Crocs hebben de vorm van een klomp en bevatten enkele gaten aan de voorzijde van de schoen. Tegenwoordig zijn er ook modellen in andere ontwerpen, waaronder slippers, regenlaarzen en sandalen. Ook deze schoenen zijn doorgaans gemaakt van een unieke schuimhars. Dit bijzondere materiaal is niet alleen licht en comfortabel, maar ook nog eens eenvoudig te reinigen. Daarnaast werken de schoenen dempend en zijn ze geurbestendig. Optimaal comfort is zo op elke manier gegarandeerd.

Schoenen in tal van vrolijke kleuren

Roze, lichtblauw of toch liever oranje: Crocs zijn er in allerlei kleuren. Zoek je een wat minder opvallend paar, dan vind je bij ons ook verschillende modellen in het zwart. Naast de wereldberoemde Crocs damesschoenen zijn er bovendien ook veel schoenen voor heren en kinderen. De kleinste kinderschoen is in de maat 24, terwijl de grootste herenschoen in de maat 48 is. Zit je er een maat naast? Geen zorgen. Stuur je bestelling van dit Amerikaanse schoenenmerk dan gewoon naar ons terug.