Merken

Crayola

Crayola levert al sinds 1903 topkwaliteit creatieve kleur- en knutselproducten voor thuis, op school en onderweg. Door creatieve knutselspullen aan te bieden, wil Crayola de creativiteit van kinderen ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Crayola

Het Amerikaanse knutselmerk Crayola is al meer dan 100 jaar een inspiratie voor creativiteit van kinderen. Crayola wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen door creatieve producten aan te bieden van hoge kwaliteit waarmee kinderen naar hartenlust kunnen kleuren en knutselen. De knutselproducten zijn aangepast aan elke leeftijd, veilig en afwasbaar. Crayola heeft een uitgebreid assortiment aan knutselartikelen voor zowel jong als oud.

Knutselen met Crayola voor de allerkleinsten

Voor kinderen vanaf 12 maanden oud heeft Crayola de Mini Kids knutselmaterialen. Alle Mini Kids knutselproducten zijn ergonomisch ontworpen voor kleine kinderhandjes en uiteraard veilig in gebruik. Het Mini Kids assortiment bestaat uit verschillende knutselartikelen zoals waskrijt, potloden, viltstiften en knutselsets. Met de Mini Kids producten kunnen kinderen beginnen met het verkennen van hun artistieke zelfexpressie en creativiteit vanaf een zeer jonge leeftijd!

Kleuren zonder knoeien

Color Wonder van Crayola is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van de Color Wonder stiften verschijnt alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Crayola’s Color Wonder neemt hierdoor stress weg over vlekken maken op huid, kleding of meubelen tijdens het kleuren en knutselen. Omdat Crayola up-to-date assortiment wil aanbieden, worden kleurboeken in deze lijn uitgebracht met populaire karakters zoals: Frozen, Paw Patrol, Cars en K3.

Complete knutselsets van Crayola

Daarnaast heeft Crayola ook knutselsets die bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van kinderen. Wat te denken van een exclusief lab waarmee je je eigen stiften kan ontwerpen of een set waarmee je graffiti kunst kan maken. Met de knutselsets van Crayola is elk kind een kunstenaar!