Merken

Craft

Craft is een Zweeds modemerk met functionele en modieuze kleding voor hardlopers, wielrenners en veel andere sportliefhebbers. Met het ondergoed, de bovenkleding en de jacks stel je complete sportoutf ...

164 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Craft

Als echte sportfanaat wil je bij elk weer je favoriete sport bedrijven. Of het nu sneeuwt, regent of dertig graden is: jij rent je vaste hardlooprondje, wandelt een uitdagende route of fietst je geplande koers. De sportkleding van Craft helpt je om dit allemaal zo comfortabel mogelijk te doen. Hiertoe gebruikt het Zweedse sportmerk meerdere lagen. De ene laag helpt bij de vochtafvoer, terwijl een andere laag je beschermt tegen koude of juist warme omstandigheden.

Van flexibel sportondergoed tot warm jack

Het in het Zweedse plaatsje Borås opgerichte kledingbedrijf begon ooit met het maken van ademend ondergoed voor sporters. Ook vandaag de dag kies je uit volop Craft heren sportondergoed. Naast de boxershorts voor heren zijn er in het brede assortiment ook sportslips voor dames en onderbroeken voor kinderen. Sport je graag in de zomer, dan is een thermoshirt ideaal om zelfs als je volop zweet toch fris en droog de finish te halen. Voor koud weer zijn er dan weer volop warme sportjacks waar je vrijuit in beweegt.

Moderne sportkleding voor het hele gezin

Craft sportkleding is er voor zowel jongens en meisjes als voor dames en heren. Doorzoek het brede sportassortiment razendsnel met de handige filters op onze site. Hier klik je op het type sportkleding dat je zoekt en de maat waarin je het T-shirt, vest of hardloopjack wenst. Je ziet dan uitsluitend nog de sportieve kledingstukken van Craft die aan jouw eisen voldoen.