Merken

Craft

Craft is een Zweeds modemerk met functionele en modieuze kleding voor hardlopers, wielrenners en veel andere sportliefhebbers. Met het ondergoed, de bovenkleding en de jacks stel je complete sportoutf ...

128 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Craft sportkleding voor dames

Of het nu begin januari is of midden in de zomer: goede voornemens vragen om ondersteuning. Je vertelt daarom iedereen die het horen wil over je nieuwe sportplannen. Zo hoop je vanuit je omgeving een prettige stimulans te krijgen. Maar wist je dat de juiste sportkleding je ook kan ondersteunen? De comfortabele Craft sportkleding voor dames helpt je over de streep als je een dag wat weinig zin om te sporten hebt.

Beschermen, verwarmen en reguleren

In onze collectie Craft sportkleding voor dames vind je tops, broeken en jacks. De doordacht ontworpen kleding beschermt je tegen elk weertype, van kou tot regenval. De ingenieuze Craft sportkleding voor dames voorkomt bovendien dat je kleding doordrenkt van zweet raakt. Daarnaast ademt de kleding, zodat je je niet klam voelt tijdens het sporten. Voor veiligheid in de avond zijn sommige jacks en shirts daarenboven voorzien van reflecterende strips en randen.

Een fraai ogende sportieve outfit

Sportkleding is niet alleen functioneel, maar mag er ook goed uitzien. Het oog wil immers ook wat. Daarom sluit Craft sportkleding voor dames aan bij de laatste modetrends. Modieuze kleuren en patronen combineert Craft voor een sportieve look met basic zwart en grijs. Heb je samen met je wederhelft goede voornemens? Bekijk dan ook eens onze collectie Craft sportkleding voor heren.