Jurken & rokken

Wil je zoon in de voetsporen treden van zijn held Cristiano Ronaldo? Dat kan nu al, met de stijlvolle jongenskleding van CR7. Dit merk is geïnspireerd op de onvergetelijke stijl van stervoetballer Ronaldo, die zowel op het veld als daarbuiten altijd weet te scoren. CR7 jongenskleding zit comfortabel genoeg voor de coolste moves.

Andere klanten kochten of bekeken

CR7

Als het om kleding gaat, weet jouw zoon precies wat hij wil: een outfit waarin hij onbezorgd kan spelen en sporten. Hij is altijd klaar om een balletje te trappen: op straat, op het schoolplein en jammer genoeg soms ook in huis. Daarom wil hij kleding die lekker met hem meebeweegt en die er ook nog stoer uitziet. Laat hem kennismaken met de comfortabele kleding van CR7. Dit sluit perfect aan bij de stijl van voetbalheld Cristiano Ronaldo en is stoer en tegelijkertijd lekker soepel.

Stoere kleding voor jonge helden

Jongens die houden van coole kleding die lekker zit, zullen weglopen met de mooie jeans van CR7. Met hun skinny fit en bijzondere details zien deze er heel hip uit. Door de toevoeging van elasthan geven ze veel bewegingsvrijheid. Cristiano Ronaldo is niet alleen bekend als stijlvolle voetballer, maar ook als ondergoedmodel. CR7 kinderondergoed mag dus in de kledingkast van je zoon niet ontbreken. Dit is even kleurrijk als comfortabel en staat helemaal in het teken van Ronaldo.

Jongenskleding in de stijl van Cristiano Ronaldo

CR7 is een kledingmerk voor heren en jongens met comfortabele outfits geïnspireerd op Cristiano Ronaldo. Deze topvoetballer staat niet alleen bekend om zijn elegante speelstijl en talloze doelpunten, maar ook om zijn neus voor mode. De jongenskleding van CR7 is trendy om te zien en heerlijk om te dragen.

Geen CR7 verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur CR7 bestellen bij wehkamp is morgen je zoon verrassen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.