Merken

Cowboysbag

Het Nederlandse merk Cowboysbag maakt tassen en accessoires van kwaliteitsleer. Stevige en stoere tassen voor heren en dames. Het merk is groot geworden met het model The Bag, waarvan inmiddels ook an ...

207 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cowboysbag

De tas die je in je studietijd kocht, is nu wel echt versleten. Met veel pijn in je hart neem je afscheid van je maatje dat door weer en wind je boeken droog hield. Hij droeg je boodschappen van de supermarkt naar huis. En na je afstuderen hield deze tas jouw lunchtrommel veilig verborgen voor je collega's. Het is tijd voor een nieuwe tas om nieuwe herinneringen mee te maken. Cowboysbag staat je bij.

Leer

Deze tassenmaker maakt uitsluitend leren spullen. Hij maakt tassen van leer, maar ook leren riemen en portemonnees. In de collectie tassen zit voor iedereen een geschikte tas. Er zijn rugzakken, schoudertassen, luiertassen, handtassen en shoppers. Het interieur van de tassen is praktisch verdeeld in verschillende vakken die je al dan niet met een rits kan afsluiten. De meeste accessoires zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals cognac, zwart en grijs.

Voor heren en dames

Dat tassen alleen voor dames zijn, is natuurlijk al lang achterhaald. Als man kan je met een gerust hart met een schoudertas naar je werk. Dat is juist hartstikke praktisch! Want hierin stop je je laptop veilig weg en neem je je gezonde lunch mee. In onze collectie Cowboysbag heren-accessoires vind je stijlvolle tassen, riemen en portemonnees.

Een tas van Cowboysbag bestellen bij wehkamp

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Winkel vanaf de bank bij wehkamp. We verzenden je bestelling vanaf 20.- gratis.