Merken

Covers & Co

Door Covers & Co word je verrast door vrolijke en frisse patronen en dessins voor op je bed. Je koopt bij Covers & Co goede kwaliteit en originaliteit. Naast Covers & Co beddengoed vind je ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Covers & Co

In een steeds sneller draaiende wereld, wordt onze slaapkamer steeds belangrijker. Je brengt ongemerkt veel uurtjes door in deze ruimte. Laat die tijd ook van goede kwaliteit zijn om ervoor te zorgen dat je volledig tot rust komt en goed opgeladen weer aan een nieuwe dag kan beginnen. Covers & Co helpt je hierbij door heerlijke dekbedovertrekken te verzorgen.

Beddengoed

De originele en fantasierijke overtrekken van Covers & Co zijn een verrijking van je slaapkamer. Typisch voor dit merk is de herhaling van een patroon, zoals een stuk fruit, een dier of een vorm. Ook zie je verschillende kleurige landkaarten terug op de overtrekken. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar voor een eenpersoons-, een tweepersoons en een Lits-jumeaux dekbed. Ook zijn er overtrekken voor een peuterdekbed verkrijgbaar. Covers & Co gebruikt katoen dat zacht aanvoelt en lang mooi blijft.

Meer dan slapen

Buiten onze collectie beddengoed hebben we ook een prachtcollectie Covers & Co woonaccessoires Je vindt hier leuke items voor op een kinderkamer, zoals een opbergmand of een plaid. Daarnaast hebben we leuke badmatten voor je met dezelfde originele prints. Verrijk je bank in de woonkamer met leuke sierkussens van Covers & Co.

Covers & Co bestellen bij wehkamp

We verzenden je bestelling vanaf 20.- gratis. Vandaag voor 23:59 uur besteld, betekent dat je morgen je pakket in huis hebt.