Jurken & rokken

Met de collectie Cottonbaby kinderkamer transformeer je de kinderkamer tot een paradijsje. De katoenen lakens zijn zacht, makkelijk te wassen en hebben aantrekkelijke grafische prints. De artikelen van Cottonbaby geven een kinderkamer net de extra sfeer die het soms nodig heeft. Maak de kinderkamer compleet met Cottonbaby.

Cottonbaby kinderkamer

De kinderkamer is een belangrijke ruimte in huis. Je zoon of dochter brengt daar een groot gedeelte van de dag door. Als ouder wil je natuurlijk een veilige en fijne omgeving creëren voor je kleine, zodat hij of zij er heerlijk in slaap kan vallen. De sfeer van de kamer zit hem in de kleine details, in de extra toevoegingen die de kamer afmaken. Denk hierbij aan de collectie Cottonbaby kinderkamer. De dekentjes maken de kamer een stuk gezelliger, en ze zijn voor je kind ook heerlijk zacht om onder te liggen.

Hippe grafische prints

Cottonbaby staat bekend om zijn hippe grafische prints. Ze weten als geen ander hoe ze kleuren met elkaar moeten combineren, en welke prints vandaag de dag de trend zijn. Kies voor een deken met zeepaardjes, veertjes of bussen bijvoorbeeld. In kleuren als blauw, groen of wit-zwart. De hoeslakens hebben verschillende afmetingen en lenen zich voor diverse matrassen.

Cottonbaby om cadeau te geven

Niet alleen is het leuk om de Cottonbaby kinderkamer artikelen te kopen voor jezelf, maar ook om ze als kraamcadeau te geven aan je vriendin of zus bijvoorbeeld. De artikelen van Cottonbaby zijn iets prijziger dan standaardtextiel voor de ledikant of wieg, maar dat maakt het juist zo leuk om het als cadeau te geven. Daarnaast zijn het ontwerp van Cottonbaby en de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt de extra euro's zeker waard. Bekijk hier de Cottonbaby-kraamcadeaus.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.