Jurken & rokken

Baby's brengen veel tijd door in hun bedje. Het is daarom belangrijk dat het bed goed is, om de groeiontwikkeling van je kindje te bevorderen. Net zo belangrijk is het beddengoed van je kleintje. Cottonbaby beddengoed is hierin gespecialiseerd. Wil je het beste van het beste voor je kind, dan kies je voor Cottonbaby beddengoed.

Cottonbaby beddengoed

Het naar bed brengen van je kleintje is niet altijd een feest. Als ouder weet je dat je kind nu moet gaan slapen, maar je kind verzet zich hiertegen en wil gezellig beneden blijven. Eenmaal in zijn bedje, wordt je kind weer rustiger. Je legt hem onder zijn Cottonbaby beddengoed met mooie print. Na een paar uur haal jij een vrolijk kind uit zijn bedje, hij heeft heerlijk geslapen. Samen gaan jullie weer een paar gezellige uren tegemoet.

100% katoen

Zoals de naam Cottonbaby beddengoed al verklapt, worden de dekentjes, lakens en overtrekken gemaakt van 100% katoen. Al bijna 20 jaar is het merk gespecialiseerd in het ontwerpen van beddengoed voor de kleintjes. De artikelen komen in vier verschillende maten voor. Met leuke prints als zeepaardjes, veertjes of bussen. Helemaal passend bij een hippe babykamer.

Stel de baby- of kinderkamer samen

Niet alleen maakt Cottonbaby beddengoed voor de kleintjes, maar ook allerlei accessoires en benodigdheden voor de babykamer. Het merk is hip en strak. Zo kun je bij het beddengoed leuke sierkussens of aankleedhoezen kiezen. De kinderkamer wordt zo één geheel. Dat is ook wel zo gemakkelijk bij het uitkiezen. Bekijk hier eens de volledige collectie Cottonbaby babykamer. Een babykamer samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Vandaag besteld is de volgende dag al in huis. We bezorgen gratis vanaf een bestelling van 20.-.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.