Jurken & rokken

Zoals de naam eigenlijk al verklapt, is alles van Cottonbaby babykamer gemaakt van 100% katoen. Of het nu gaat om een sierlijk commodemandje, een zachte kruikenzak of vrolijke katoenen muzieksterren. Alle artikelen van Cottonbaby voor je babykamer hebben hippe designs. Bekijk nu deze stoere en schattige collectie.

Cottonbaby babykamer

Je eerste kindje is onderweg, of misschien al wel je tweede of derde. Nog een paar weken en dan is het zover. Spannend, maar vooral erg leuk. De babykamer is al zo goed als af. De muren zijn voorzien van een mooie kleur, het wiegje staat klaar en de babykleertjes liggen al netjes opgevouwen in de kast. Maar er mist nog iets, nog wat sfeer. Het zit hem in de details, je gaat op zoek en je komt bij de collectie Cottonbaby babykamer uit. Dit is precies wat je zoekt om de kamer sfeervoller te maken.

Stijlvolle kruikenzakken

In de collectie Cottonbaby babykamer vind je stijlvolle kruikenzakken. Je hebt keuze uit twee soorten: de zogenaamde fles in kunststof en metaal, of een rubberen kruik. De kruikenzak zorgt ervoor dat de kruik voorzien is van een lekker zachte laag en dat het hete water langer warm blijft. De kruikenzakken zijn voorzien van leuke, zachte kleuren en grafische prints. En natuurlijk is de stof heerlijk om tegenaan te liggen.

Fleur de babykamer op

Met de andere artikelen in onze collectie Cottonbaby babykamer geef je de babykamer net nog wat extra's. Maak de commode levendiger met een in het oog springend commodemandje. Hang een muziekster boven de wieg van je baby en hij of zij zal in een heerlijk diepe slaap vallen. Bekijk ook eens het Cottonbaby beddengoed. Daarmee richt je een stijlvolle babykamer in.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.