Jurken & rokken

Het Franse Cornilleau is wereldleider op het gebied van tafeltennistafels. Het bedrijf ontwikkelt al sinds 1969 indoor- en outdoormodellen en levert artikelen van topkwaliteit. De speeltafels van dit innovatieve merk gaan lang mee en zijn compact opvouwbaar. Zin in een wedstrijdje? Kijk bij ons Cornilleau-buitenspeelgoed voor de mogelijkheden.

Andere klanten kochten of bekeken

Cornilleau

Je bent graag in je tuin. Zodra de eerste zonnige dagen zich aankondigen zit je op je terras om te loungen of te barbecueën. Een tafeltennistafel die je gemakkelijk buiten kan zetten en opbergen zou het gezellige buitenleven helemaal compleet maken. Cornilleau-speeltafels zijn veilig en eenvoudig in gebruik. Zowel professionele spelers als amateurliefhebbers vinden bij dit merk hun favoriete model. De meeste speeltafels hebben wielen en vouw je gemakkelijk op.

Degelijke indoor- en outdoorspeeltafels

Wij hebben Cornilleau-tafeltennistafels voor buiten en binnen, en voor recreatief en professioneel gebruik. De tafelbladen van de outdoortafels hebben een duurzame bovenlaag en een weerbestendig frame. Het speelblad heeft een matte afwerking, waardoor je geen last hebt van schittering door de zon. Veel modellen bieden een opslagplek voor accessoires en de mogelijkheid om tegen jezelf te spelen. Het voordeel van de modellen is dat je ze zowel binnen als buiten kan gebruiken.

Succesvolle familieonderneming

Emile Cornilleau en zijn zoon Pierre begonnen eind jaren 60 in Noord-Frankrijk met het maken van speeltafels voor tafeltennis. Hun onderneming werd een succesvol familiebedrijf, dat outdoortafels betaalbaar maakte voor het grote publiek. Inmiddels verkocht het bedrijf meer dan drie miljoen exemplaren, van Parijs tot Beijing. Innovatie staat voorop, met als resultaat compacte modellen met een gepatenteerd opvouwsysteem.

Zin in uren speelplezier en lekker bewegen in je eigen tuin? Koop Cornilleau dan bij wehkamp en profiteer van gratis bezorging bij een bedrag vanaf 20.-. Wij leveren de speeltafel van je keuze binnen enkele dagen op afspraak bij je thuis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.