Merken

Conturelle by Felina

Conturelle is een lingerielijn van Felina, een modehuis dat al 120 jaar lang lingerie maakt. Conturelle by Felina is er speciaal voor de klassiek moderne vrouw met een verlangen naar sensualiteit en i ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Conturelle by Felina SALE: lingerie

Vrouwen met een volle boezen hebben vaak moeite om mooie en sexy lingerie te vinden die toch steun op de juiste plaatsen geeft. Conturelle by Felina SALE: lingerie laat zien dat een volle boezem ook gehuld kan worden in mooie lingerie.

Ruim aanbod in Conturelle by Felina SALE: lingerie

In de Conturelle by Felina SALE: lingerie kan je zelf je lingerie samenstellen. De slips en bh's zijn los verkrijgbaar. De slips zijn verkrijgbaar in het model hipster of als reguliere slip. De kleuren zijn vrij rustig, zoals zwart, grijs en beige. De bh's bevatten een beugel voor extra steun. Bepaal wat je het prettigste vindt zitten en kies voor het model met gladde voorgevormde cups of de modellen met borduursels. De bh's zijn leverbaar in de maten c75 tot en met f80, de slips in de maten 36 tot en met 42.

Conturelle by Felina SALE: lingerie kopen bij wehkamp

Maak met de handige zoekfilters op onze site een keuze uit het ruime aanbod, bijvoorbeeld damesmode en plaats snel je bestelling. Hebben wij je bestelling voor 23:59 uur ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat je de lingerie de volgende werkdag in huis hebt. En bij een waarde van 20.- of meer betaal je geen verzendkosten. Ook eventueel terugsturen is gratis. Wees bij het passen wel zorgvuldig in verband met de hygiëne.