Merken

Conturelle by Felina

Conturelle is een lingerielijn van Felina, een modehuis dat al 120 jaar lang lingerie maakt. Conturelle by Felina is er speciaal voor de klassiek moderne vrouw met een verlangen naar sensualiteit en i ...

Conturelle by Felina

Sexy lingerie is niet altijd vanzelfsprekend voor je. Comfort heeft namelijk altijd op één gestaan bij het aankopen van een nieuw setje. Comfort en luxe gaan niet altijd samen in een beha voor een grotere cupmaat, zo is je ervaring. De ervaring van Felina heeft geleid tot de prachtige en sexy lijn lingerie, genaamd Conturelle by Felina, waarbij comfort net zo goed voorop staat.

Sexy en ondersteunend

Felina weet dat comfort belangrijk is bij lingerie en dat dit enorm onderschat wordt. De ontwerpers doen geen concessies en weten toch die luxe en sensuele stijl te presenteren. De beha's van Conturelle by Felina zijn gemaakt van vriendelijk materiaal dat zacht aanvoelt op de huid. De beugels zijn vrij van nikkel. Afhankelijk van de maat zijn de bandjes breder of smaller, zodat je de steun krijgt die je nodig hebt.

Maten en meer

De lingerie van Conturelle by Felina is verkrijgbaar in een brede range maten. De beha's zijn er van cupmaat B tot en met H. De verschillende modellen slips zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 44. Kijk voor specifieke modellen in grotere maten in onze collectie Conturelle by Felina grote maten dameskleding.

Conturelle by Felina bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp profiteer je van een gratis verzending bij elke bestelling boven de 20.-. Passen doe je thuis op je gemak. Indien je niet de juiste maat hebt besteld, kan je de aankoop gratis retourneren.