Merken

Columbia

Columbia is een Amerikaans kleding- en schoenenmerk. Wat in 1938 begon als een hoedenbedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend outdoormerk met een groot assortiment. Zo is er niet a ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Columbia

Liefhebbers van het buitenleven trekken bij elk weertype de natuur in. De grootste avonturiers kiezen voor wilde natuurgebieden of besneeuwde bergen. Dergelijke tochten vragen om een bijzondere outfit. Bij Columbia vind je alle benodigdheden voor een warme, sportieve en krachtige uitdossing. Of je nu op ski's een berg afglijdt of met vrienden door de Nederlandse natuur wandelt: met de kleding en het schoeisel van dit Amerikaanse merk ben je altijd goed voorbereid op je avontuur.

Van wandelschoenen tot ski-jacks

Welk kledingstuk van Columbia je ook kiest, je weet altijd zeker dat het je droog, beschermd en warm (of juist koel) houdt. De wandel- of outdoorschoenen zijn bovendien net zo krachtig als ze eruitzien. Je hebt jarenlang plezier van dit sterke schoeisel. Op koude dagen combineer je de warme schoenen met een dikke winterjas van dit outdoorkledingmerk. Is het zo koud dat er een laagje sneeuw ligt, dan is een skipully ideaal om vrijuit en goed verwarmd te bewegen.

Outdoorkleding voor het hele gezin

Er is Columbia sportkleding voor heren, dames en kinderen. Hierdoor is het assortiment niet alleen heel omvangrijk, maar ook erg breed. Met onze filters vind je alsnog razendsnel de outdoorkleding die precies bij jou past. Klik eenvoudigweg op je schoen- of kledingmaat en stel ook nog even je budget in. Je ziet dan alleen nog artikelen van Columbia die aan jouw eisen voldoen. Zo vind je moeiteloos outdoorkleding en -schoenen die bij jou passen.