Merken

Coleman

Comfortabel kamperen doe je met de handige kampeerartikelen van Coleman. Al meer dan honderd jaar lang staat dit Amerikaanse kampeermerk voor kwaliteit en gebruiksgemak. De kwalitatief hoogwaardige

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Coleman tenten

Slapen in een tentje geeft je het gevoel dicht bij de natuur te staan. Door warmte sta je extra vroeg op, met regen klinkt het gezellig en met kou ben je blij dat je diep in je slaapzak kan kruipen. De Coleman tenten zijn zo ontworpen dat je veilig kan kamperen. Ze vallen snel op te zetten en zijn er voor mensen die alleen, als stel of met een gezin op pad gaan. Van koepeltentjes tot tunneltenten en beschikbaar met of zonder voortent of luifel, Coleman tenten hebben het allemaal.

Lichtgewicht voor de trekker

Mensen die met weinig bepakking op pad gaan hebben geluk: de constructie van de Coleman tenten is zodanig dat ze makkelijk mee te nemen zijn en weinig wegen. Een tweepersoonstent valt makkelijk aan een backpack te bevestigen of op de bagagedrager van een fiets. Ook voor festivalgangers zijn de kleine varianten van Coleman tenten ideaal. En doordat ze al helemaal compleet zijn hoef je verder geen grondzeil of andere spullen mee te nemen om lekker te slapen.

Ademende tenten

Tijdens je verblijf is het wel zo lekker als de tent voldoende zuurstof heeft. De binnententen zijn van ademend polyester, zodat er voldoende frisse lucht binnenkomt. Sommige varianten beschikken zelfs over een hor zodat je extra kan luchten en geen last hebt van vervelende insecten. En mocht het onverhoopt gaan regenen, dan zijn de Coleman tenten snel weer droog. Wil je extra lekker slapen? Kijk dan naar onze Coleman slaapzakken voor een comfortabele nachtrust.