Merken

Cobb

Hou je ervan om lekker te barbecueën. Met de barbecues van Cobb kan je echt overal grillen. De kleine handzame barbecues staan stevig met hun korf op de grond. En dankzij de speciale kooltjes is het h ...

27 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cobb

Als je gaat kamperen of picknicken dan is het heel fijn om ter plekke je eten klaar te maken. Lekker een groentespies grillen of een stukje vlees op de barbecue leggen. Heb je er wel eens aan gedacht om brood of cake te bakken op een barbecue? Met de handige Cobb barbecues kan je allerlei lekkers maken, waar en wanneer je maar wil. Er bestaan verschillende uitvoeringen van de Cobb.

De nieuwe manier van barbecueën

Met een Cobb barbecue kan je werkelijk allerlei gerechten op het picknickkleed of de kampeertafel zetten. Door zijn formaat neem je de barbecue gemakkelijk mee. Dankzij de speciale verwarmingstechniek met Cobble Stone-briketten kan je binnen drie minuten al aan de slag. Met behulp van speciale braadplaten is het zelfs mogelijk om de Cobb als warmtebron te gebruiken voor een speciale wok. Het is bovendien een oventje om brood en cakes in te bakken.

Nog meer lekkers van de barbecue

Wil je echt alles uit je Cobb barbecue halen? Bestel dan meteen een paar Cobb kookboeken. In de kookboeken vind je naast recepten ook de precieze bereidingswijze op de Cobb zelf. En natuurlijk welke hulpstukken je nodig hebt om al dat lekkers te maken. Zo wordt barbecueën nog leuker – en lekkerder.

Gratis thuisbezorgd

Geef jezelf een Cobb barbecue cadeau en verras iedereen met je heerlijke gerechten. Bestel vandaag en je kan morgen al aan de slag. Bij een besteding vanaf 20.- is de verzending gratis. In termijnen betalen behoort tot de mogelijkheden (let wel: geld lenen, kost ook geld).