Merken

COBACHELLA

Cobachella snapt wat vrouwen nodig hebben. Tassen zijn tenslotte een van de meest gewilde objecten voor de vrouw en laat dit merk daar nu net de specialist in zijn. Cobachella damestassen zijn opvalle ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cobachella

Ga je graag naar een feest of een festival, dan weet je maar al te goed hoe vervelend het is om iedere keer weer voor de vraag te staan hoe je je belangrijke spullen meeneemt. Niets is zo onhandig als die enorme schoudertas mee te moeten nemen. Gelukkig is het merk Cobachella net zo'n liefhebber van feesten en festivals als jij, want met hun handzame tassen neem je alles mee, zonder dat je tas je in de weg zit. En nog leuker is dat de tassen er zo goed uitzien, dat het een prachtig accessoire is.

De perfecte match

Cobachella ziet tassen terecht als een goede aanvulling op je outfit. Zowel de opvallend ronde als de rechthoekige tasjes zijn mooi vormgegeven en voorzien van prachtige details. Wil je een basic tasje, dan kan je hier zeker een keuze maken, maar ook voor opvallende prints zoals slang en luipaard slaag je hier zonder twijfel. De kleuren lopen uiteen van basic zwart tot blauw, groen en grijs. De tasjes zijn klein en handzaam en makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Cobachella kopen bij wehkamp

Heb je een Cobachella naar je zin gevonden, kijk dan ook even naar de Cobachella damesaccessoires voor de beste festival-ervaring. Bestel je vandaag nog voor 23:59 uur, dan heb je de volgende werkdag je bestelling al in huis.