Merken

CLUSE

Minimalistic design, oftewel; de schoonheid van eenvoud. Dameshorloges van CLUSE zijn elegant vormgegeven en daardoor eenvoudig te combineren bij elke outfit. Kies één van de simplistische La Bohème, ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Cluse

CLUSE is een Nederlands horlogemerk dat wordt gekenmerkt door haar minimalistische horloges. In het hoofdkantoor, gevestigd in Amsterdam, werken gespecialiseerde horlogemakers om de kwaliteit van het merk te waarborgen. Een CLUSE horloge is er niet alleen om de tijd aan te geven, maar ook om te laten zien wie je bent en het maakt jouw outfit compleet en persoonlijk. De CLUSE horlogecollectie kent verscheidene lijnen, waaronder CLUSE La Bohème, CLUSE Minuit en CLUSE La Roche. Voor iedere gelegenheid is er een CLUSE horloge om jouw outfit helemaal compleet te maken.

La Bohème

De collectie van La Bohème biedt een mooie verscheidenheid aan kleuren en texturen. Een horloge waarmee je een echt statement kunt maken en het perfecte accessoire voor een elegante look.

Minuit

De horloges uit de Minuit collectie zijn de ideale items voor een elegante avond look. Het design van dit horloge maakt het een perfect accessoire voor een modieuze look met een subtiele touch.

La Roche

De La Roche horloges zijn unieke exemplaren met elk een ander marble design. Daarmee is elke horloge uniek en niet met elkaar te vergelijken.

CLUSE horloges

Goud-, zilver- of rosékleurig? Binnen het grote assortiment CLUSE horloges uit de Brandfield collectie zijn alle kleuren (combinaties) mogelijk. Een leren bandje voor een ietwat stoere look of juist een edelstalen mesh bandje voor een klassieke look? Bij CLUSE horloges zit je altijd goed. De horlogebandjes van CLUSE zijn gemakkelijk te verwisselen, zodat het horloge altijd bij jouw persoonlijkheid past. Een strakke vormgeving maar toch vrouwelijk, simpele styles, aandacht voor kwaliteit en tijdloze en betaalbare horloges. Dat zijn CLUSE horloges!