Merken

Clinique

Verwen je huid met artikelen van Clinique. Dit in 1968 opgerichte Amerikaanse bedrijf was de eerste maker van door dermatologen ontwikkelde huidverzorgingsmiddelen. Vandaag de dag loopt het merk nog s ...

474 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Clinique

Een verzorgd uiterlijk vind je heel belangrijk. Vooral voor je huid wil je niets dan het beste. Deze is gevoelig en reageert snel op agressieve producten, warmte, kou of felle zonnestralen. Daarom ben je op zoek naar huidvriendelijke verzorgingsmiddelen die ervoor zorgen dat je huid mooi en gezond blijft. De artikelen uit het assortiment van Clinique helpen je hierbij. Ze zijn met zorg samengesteld op basis van de expertise van dermatologen. Voor ieder huidtype zijn er wel passende verzorgingsmiddelen te vinden.

Het beste voor iedere huid

Iedere huid is anders. Een vette huid heeft duidelijk een andere verzorging nodig dan een droge. Gelukkig heeft Clinique huidverzorging voor ieder huidtype, van vet tot droog, van jong tot ouder en van man tot vrouw. Ook voor de gevoelige huid zijn er veel passende producten om jezelf van top tot teen mee te verzorgen. Het merk blinkt ook uit in mooie make-up en goede bescherming tegen de zon.

Ontwikkeld door dermatologen

Clinique werd in 1968 opgericht met als doel om verzorgingsmiddelen te ontwikkelen die de huid mooier maken. Hierbij werd de hulp ingeroepen van dermatologen, die een lijn ontwikkelden voor ieder huidtype. Daardoor was het merk ook geschikt voor mensen met allergieën. Door de jaren heen is het assortiment steeds verder uitgebreid. Nu zijn er onder andere ook Clinique make-up en geuren.

Geen tijd voor de parfumerie? Voor 23:59 uur Clinique bestellen bij wehkamp is morgenavond je huid verwennen.