Merken

Clicformers speelgoed

Clicformers speelgoed is er al voor de kleintjes vanaf een jaar of vier. Door het eenvoudige klik, bouw en speel-principe is er geen enkel bouwwerk te groot of te klein om te maken. Leuk om mee te spe ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Clicformers

Spelen is een zeer belangrijke factor in de ontwikkeling van kinderen: natuurlijk weet je dat! Daarom ben je op zoek naar educatief speelgoed dat meerdere vaardigheden van je kind stimuleert. Clicformers is speelgoed waar de kinderen niet gauw op uitgekeken raken. Al vanaf een jaar of vier kunnen ze er zelfstandig mee spelen. Maar het is minstens net zo leuk om samen met een jonger kind iets in elkaar te zetten. Wie weet, ontdek je je eigen innerlijke architect opnieuw!

Klik, bouw en speel

De basissets van Clicformers bestaan uit gekleurde stukjes in een aantal basisvormen die je makkelijk op en in elkaar kan klikken. Fouten maken bestaat niet, want je haalt de stukjes net zo makkelijk weer uit elkaar. Dit principe geeft een kind de ruimte om ongestoord te experimenteren met allerhande vormen en constructies. De kleuren zijn primair en duidelijk van elkaar te onderscheiden. Stimuleer je kind om ook de kleur een rol te laten spelen in zijn of haar ontwerp.

Zelf bedenken of naar voorbeeld werken?

Met Clicformers bouw- en constructiespeelgoed worden de mooiste bouwsels gemaakt. Hiervan zijn veel bouwplaten online te vinden. Nabouwen stimuleert vaardigheid, inzicht en focus. De eigen creativiteit en het vertrouwen in eigen kunnen worden echter meer gestimuleerd wanneer het kind zelf iets bedenkt en uitvoert. Begeleid het kind in het vinden van een balans tussen deze twee bouwmethoden.

Weet je dat kinderen jarenlang met plezier met Clicformers spelen? Meteen bestellen, dus!