Merken

Clementoni

Clementoni wil kinderen op een leuke manier nieuwe dingen leren. Door de ondersteuning tijdens het opgroeien en dit in de taal die ze het beste begrijpen leren kinderen op spelende wijs. Het aanbod va ...

37 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Clementoni babyspeelgoed

Elke vader of moeder gunt zijn of haar dochter een speels en vrolijk bestaan. Kinderen ontdekken spelenderwijs en dit geldt ook voor baby's. Met Clementoni babyspeelgoed voorzie jij je kleintje van educatief speelgoed om zichzelf te vermaken. Het meeste speelgoed van Clementoni is er voor baby's vanaf negen maanden. De grappige geluidjes en talloze opties zorgen voor eindeloos speel- en ontdekplezier. Het speelgoed is ideaal voor in de babykamer, de box of gewoon om mee te nemen in de reistas.

Clementoni babyspeelgoed bij wehkamp

Bij wehkamp geniet je van een breed assortiment babyspeelgoed van Clementoni. Maak de keuze uit auto- en speelsets, rammelaars en vele andere speeltjes voor je baby. Zo maakt jouw kleintje op speelse wijze kennis met bijvoorbeeld geluidjes en speelvoertuigen. Het speelgoed is ideaal voor in de box, maar kan natuurlijk ook mee naar opa en oma of andere familie en vrienden.

Clementoni peuterspeelgoed

Naast babyspeelgoed kan je bij wehkamp ook terecht voor