Merken

Clementoni

Clementoni wil kinderen op een leuke manier nieuwe dingen leren. Door de ondersteuning tijdens het opgroeien en dit in de taal die ze het beste begrijpen leren kinderen op spelende wijs. Het aanbod va ...

44 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Clementoni

Als trotse ouder wil je je kind natuurlijk de beste start geven. Spelenderwijs leren is niet alleen leuk, ook pikken kinderen op deze manier het beste dingen op. Clementoni helpt je graag om je kind met plezier dingen te laten leren die bij haar of zijn leeftijd passen. Maar los daarvan is het natuurlijk ook voor jouzelf leuk om samen met je kind bezig te zijn.

De basis voor een goede ontwikkeling

Kinderen moeten naarmate ze ouder worden al zoveel. Omdat ze op school de hele dag moeten stilzitten en hard werken, is het belangrijk dat er thuis tijd is voor ontspanning. Clementoni heeft ontspanning, tijd doorbrengen met je kinderen en ook nog eens op een leuke manier dingen leren gecombineerd in een hele leuke en kleurrijke lijn van kinderspeelgoed.

Een breed aanbod

Het educatieve speelgoed van Clementoni richt zich op verschillende leeftijdscategorieën en interesses. Zo kan je kiezen voor een spel waarbij je al voetballend kleuren, vormen en getallen leert kennen en herkennen. Of leer je kind schrijven met behulp van Clementoni. Alle items zijn mooi vormgegeven en hebben mooie kleuren om ze aantrekkelijk te maken voor je kind om ermee aan de slag te gaan. Voor de allerkleinsten zijn er stapelauto's en rammelaars en voor de grotere kinderen Clementoni buitenspeelgoed moet je zeker bij wehkamp zijn. Wij helpen je graag je zoektocht te verkorten en adviseren je dan ook om gebruik te maken van onze zoekfilters. Vul de kenmerken in waar het speelgoed aan moet voldoen en met een muisklik krijg je een compleet overzicht. Bij bestellingen met een waarde van meer dan 20.- betaal je geen bestelkosten.