Jurken & rokken

Haal het beste uit je huid met Clearasil. Dit wereldberoemde Amerikaanse bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging en reiniging van de jonge, onzuivere huid. De actieve ingrediënten in de vernieuwende formules zorgen voor een diepe reiniging, die verstopte poriën voorkomt en puistjes bestrijdt. Bekijk nu alle Clearasil-gezichtsverzorging bij wehkamp.

Andere klanten kochten of bekeken

Clearasil

Jij wil graag goed verzorgd en zelfverzekerd voor de dag komen. Daarom vind je het belangrijk dat je huid er gezond en stralend uitziet. Dat is soms moeilijk, want je hebt snel last van onzuiverheden. Daarom zoek je een effectief middel om je huid schoon en zuiver te maken. Clearasil is hiervoor een goede methode. Het bedrijf maakt verschillende formules die je poriën diep reinigen en puistjes en mee-eters helpen voorkomen.

Gezichtsverzorging voor een zuivere huid

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het om huidverzorging gaat. Gelukkig biedt Clearasil een divers assortiment aan gezichtsverzorging die je huid grondig reinigt in verzorgt. Bij de Clearasil-gezichtsreiniging vind je onder andere een handige reinigingslotion die je met een watje gebruikt, of juist een frisse gel om je gezicht mee te wassen. Wil je liever een zacht en romig gevoel? Kies dan voor een reinigingscrème. De reinigingslotion met scrub-effect is ideaal om dode huidcellen te verwijderen.

Vernieuwende huidverzorging uit de VS

Clearasil werd al in de jaren 50 opgericht. Het maakte naam als het eerste huidverzorgingsmerk dat zich richtte op de verzorging van de jonge, onzuivere huid. Vandaag de dag is het nog steeds een van de grote namen op dit gebied. Het bedrijf gaat met zijn tijd mee en zorgt altijd voor vernieuwende formules die nog effectiever zijn tegen onzuiverheden.

Geen zin om in de rij te staan bij de drogist? Voor 23:59 uur Clearasil bestellen bij wehkamp is morgen uitproberen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.