Merken

Claudia Ghizzani

Schoenen heb je nooit te veel, zeker niet als het gaat om een extra paar comfortabele vrijetijdsschoenen. De Claudia Ghizzani damesschoenen hebben een exclusief en eigentijds ontwerp, waardoor ze al s ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Claudia Ghizzani damesschoenen

Je oude sneakers zijn gesneuveld dus is het tijd voor nieuwe. Je hebt geen zin om te investeren in een duur paar, dus zoek je een betaalbare optie. Bij ons vind je al snel de Claudia Ghizzani damesschoenen die precies voldoen aan je eisen. Ze hebben net een ander design dan de meeste andere merken en zijn er in diverse modellen. De veterschoenen springen eruit en trekken met hun zilveren neus alle aandacht naar je toe. Omdat de prijs zo meevalt, bestel je er nog een paar platformgympen bij. Gewoon voor de leuk.

Comfortabele veterschoenen

De Claudia Ghizzani damesschoenen zijn veterschoenen met een comfortabel voetbed. Door de rubberen zool kunnen de sneakers tijdens het lopen goed meebuigen met je voeten en met de veters trek je ze zo prettig mogelijk strak om je voeten. De materialen verschillen per model. Zo zijn er Claudia Ghizzani damesschoenen van textiel en imitatieleer. Beide materialen vormen zich naar je voeten en zorgen zo voor een extra prettige loopervaring.

Verschillende maten en kleuren

Bij het ontwerpen van de Claudia Ghizzani damesschoenen is rekening gehouden met de laatste mode. De meeste modellen zijn wit met een klein gekleurd accentje op de hiel. Zo vormt zich een strakke schoen met een speels effect in het roze, zilver of zwart. Doordat de Claudia Ghizzani damesschoenen er in verschillende maten zijn, heb je altijd prijs. Heb je een exclusief feestje op de planning staan? Kijk dan ook eens bij onze collectie dameslaarzen.