Merken

Clarins

224 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Clarins gezichtsverzorging

Je bent het beu om van huismerk naar huismerk te gaan. Je hebt al zoveel drogisterijhuismerken geprobeerd, maar geen enkele kan jouw babyhuidje bekoren. Steeds als je iets hebt gevonden wat prettig werkt en aanvoelt, wordt het uit de collectie gehaald. Tijd voor wat nieuws, tijd voor een serieuze huidverzorgingslijn. Kies voor Clarins gezichtsverzorging. Verwen je huid met de expertise en innovaties van dit vooraanstaande schoonheidsinstituut.

Natuurlijke schoonheid

Al sinds het begin van Clarins gebruiken de specialisten planten als inspiratiebron. Nog steeds worden de 100% pure plantenextracten graag gebruikt in de productlijnen. Bij Clarins kan je terecht voor de gehele gezichtsverzorging: van cleanser tot lotion tot dagcrème. Er zijn producten voor de droge, vette en gevoelige huid. Kies bijvoorbeeld voor de Clarins dag- en nachtcrème als basis voor je huidverzorging en vul dit aan met een reinigende foam.

Innovaties

Clarins is altijd in ontwikkeling. De producten in onze collectie Clarins gezichtsverzorging zijn het resultaat van belangrijke innovaties. Zo ontwikkelden ze bijvoorbeeld het exclusieve anti-vervuilingscomplex dat verwerkt is in alle dagelijkse verzorgingsproducten. Het meervoudige celbeschermingscomplex Phyto-Sunactyl 2 vind je terug in de producten die je beschermen tegen de zon, zoals de Clarins strandvakantie.

Clarins gezichtsverzorging bestellen bij wehkamp

Jouw bestelling Clarins gezichtsverzorging verzenden we vanaf 20.- gratis. Maak je bestelling compleet door verschillende producten uit de Clarins collectie te bestellen. Het beste gebruik je gezichtsverzorgingsproducten van één schoonheidsinstituut.