Jurken & rokken

Voor op het strand in de zomer of naar het zwembad in de winter: met de kinderzwemkleding van Claesen's zijn je kinderen altijd goed voorbereid op een zwempartij. Claesen's kinderzwemkleding is er voor baby's, jongens en meisjes. Kies een model en dessin die passen bij jouw zoon of dochter.

Claesen's kinderzwemkleding

Komt de zomervakantie eraan, dan beginnen je kinderen de dagen af te tellen tot ze eindelijk aan het strand liggen. Zwemmen, spelen in het zand of helemaal niets doen: met de kinderzwemkleding van Claesen's is dit allemaal extra leuk. Claesen's kinderzwemkleding ziet er mooi uit met verschillende ontwerpen en vrolijke kleuren. Bovendien zit de zwemkleding altijd prettig en stevig, zodat je kind comfortabel de golven tegemoet rent en ook weer volledig gekleed het water uitstapt.

Zwemkleding met uiteenlopende designs

Claesen's kinderzwemkleding is er zelfs voor de allerjongsten. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld schattige zwembroekjes voor baby's. Voor de wat oudere kinderen zijn er zowel shorts en boxers voor jongens als triangel of bandeau bikini's voor meisjes. Er is Claesen's zwemkleding in een effen zomerse kleur, maar er zijn ook tal van zwemshorts of bikini's met een fraaie print. Spreekt de stijl van Claesen's kinderzwemkleding je aan? Kijk dan ook een bij onze Claesen's T-shirts voor kinderen.

Kinderzwemkleding voor alle leeftijden

Claesen's maakt zwemkleding voor alle kinderen. De kleinste maat zwemkleding van dit Nederlandse merk is maat 56. Voor oudere kinderen is er Claesen's kinderzwemkleding tot en met maat 170. Op onze site vind je heel makkelijk en snel zwemkleding in de juiste maat. Geef allereerst in de filters aan of je zoekt naar een bikini, zwemboxer of zwemshort. Wanneer je hierna ook nog een kindermaat aanklikt, dan zie je alle Claesen's kinderzwemkleding die precies aan jouw wensen voldoet.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.