Jurken & rokken

Bij wehkamp vind je veel meer dan alleen de populaire Claesen's babykleding. Dit authentieke Nederlandse merk is het resultaat van een ontmoeting in Amsterdam tussen Gerard en Deborah, die al gauw werd omgezet in een geslaagde romantische verbinding en een succesvolle zakelijke samenwerking, met een eigen fabriek.

Claesen's

Je bent bewust bezig met gezondheid, milieu en duurzaamheid. Hier let je natuurlijk ook op als je kleding koopt. Claesen's produceert volgens de Oeko-Tex 100 standaard, die ernaar streeft om elk gebruik van schadelijke stoffen voor mens en milieu uit te bannen. Kijk eens naar de Claesen's meisjeskleding en jongenskleding, die aan de hoogste eisen voldoet en die bovendien fris en vrolijk vormgegeven is. Hier koop je kleren die kinderen graag dragen!

Vrolijke patronen en prints

Dat Claesen's werkt met respect voor mens en natuur, zie je terugkomen in de ontwerpen. Veel van de prints zijn gebaseerd op thema's uit de natuur. Denk hierbij aan schelpen en zeesterren, maar ook aan een shirtje met salamanders of zebrastrepen. Ook de onderwaterwereld en kleurrijke pantervariaties vind je terug in de collectie van Claesen's. Kijk vooral eens bij die leuke boxpakjes in streepdessin of fantasie panterprint. Superleuk als kraamcadeautje of voor je eigen oogappeltje.

Claesen's kopen bij wehkamp

Claesen's is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijd merk waar we trots op mogen zijn. Met deze mooie ontwerpen mag iedereen gezien worden. Tel daarbij op dat het materiaal comfortabel en duurzaam is en makkelijk in de machine gewassen kan worden.

Bestel meteen zo'n schattig rompertje van Claesen's of een heerlijk jurkje van sweatstof voor de kleine. Voor op het strand en in het water vind je vrolijke shorts en bikini's die in de koffer kunnen voor een heerlijke zonvakantie om lekker met het hele gezin te genieten!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.