Jurken & rokken

Al jarenlang maakt CK van Calvin Klein geuren waar zowel mannen als vrouwen mee weglopen. Het begon in de jaren 90 met de klassieker CK One, een frisse uniseksgeur die nog steeds populair is. In het assortiment CK geuren & parfum vind je naast het origineel talloze verleidelijke varianten.

CK

Jij houdt van geurtjes die je op ieder moment kan dragen. Niet alleen bij speciale gelegenheden, maar iedere dag weer. Deze moeten lekker lang blijven hangen en toch niet overweldigend zijn. Het liefst hoor je van zoveel mogelijk mensen: 'Hé, wat ruik jij lekker!'. Dus zoek je een toegankelijke geur in een lekker grote fles, zodat je weer even vooruit kan. De heerlijke luchtjes van CK zijn jou op het lijf geschreven. Zowel mannen als vrouwen zijn dol op deze frisse en veelzijdige geur.

Uniseksgeuren voor iedere gelegenheid

Deel jij graag je geuren en parfums met je partner? Dan mag een geurtje van CK niet in jullie badkamer ontbreken. Begin eens met de klassieker CK One, en kijk dan of jullie de opvolgers ook zo heerlijk vinden ruiken. Deze zijn allemaal even fris en toegankelijk, maar toch altijd voorzien van een verrassende en eigentijdse twist. Kan je echt geen genoeg krijgen van je favoriete luchtje? Combineer deze dan met bijpassende CK-lichaamsverzorging.

Populaire luchtjes van wereldberoemde designer

De Amerikaanse modeontwerper staat al sinds de late jaren 60 bekend om zijn baanbrekende ontwerpen die jong, fris en sexy zijn. Het merk maakte onder andere naam met aansluitende jeans, sportief ondergoed en stijlvolle accessoires als zonnebrillen en horloges. Ook de geuren van het merk zijn wereldberoemd en spreken veel mensen aan.

Geen tijd voor de parfumerie? Voor 23:59 uur CK kopen bij wehkamp is morgen weer fris de deur uit.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.