Merken

Cinderella

Slapen als een prinses, of prins, dat willen we allemaal wel! Cinderella helpt je daarbij. De hoofdkussens staan bekend om hun goede kwaliteit. Cinderella is dan ook niet voor niets één van de best ve ...

237 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Cinderella

Cinderella komt elk seizoen weer met de mooiste producten naar buiten. De ontwerpers slagen er steeds weer in om de nieuwste interieurtrends om te zetten in de mooiste dekbedovertrekken. Ook op het gebied van dekbedden is Cinderella goed vertegenwoordigd op de markt. Het karakteristieke beddengoed van Cinderella is onderscheid vanwege hun kwalitatief hoogwaardige en comfortabele stoffen. Maar je ziet ook dat er aandacht aan de details is besteed en dat de afwerking met veel gevoel is gebeurd. Dat maakt van dit merk een blijvertje in de slaapkamer. Wat kies jij van Cinderella? Wij hebben een ruim assortiment voor je beschikbaar. Tientallen verschillende producten wachten op je op wehkamp.nl. Uiteraard bieden we je onze goede prijs/kwaliteitverhouding en de optimale service waar we om bekend staan. Je koopt dus altijd met vertrouwen!

Topkwaliteit van Cinderella

Het is niet voor niets dat Cinderella marktleider in Nederland is als het om beddengoed gaat. Kwaliteit is altijd het uitgangspunt, terwijl er ondertussen handig wordt ingespeeld op de mode van het moment. Elke slaapkamer wordt een stukje mooier en fijner wanneer er een dekbed of een dekbedovertrek van Cinderella aanwezig is. Je kunt bij ons eenvoudig selecteren welk product je zoekt. We hebben dekbedden, kinderdekbedden, kussens en dekbedovertrekken voor je. De kleur van het product kun je ook voorselecteren, zodat je zeker weet dat het past in je interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaald materiaal, zoals flanel, wol, katoen of percaline? Zet een vinkje en je ziet meteen welke artikelen daarvan gemaakt zijn. Veel plezier gewenst met je Cinderella dekbed(overtrek)!