Merken

Christopeit

De voormalige profvoetballer Horst Christopeit richtte in 1976 een naar hemzelf vernoemd fitnessmerk op. Het merk richt zich specifiek op fitnessapparatuur voor thuisgebruik. De Christopeit crosstrain ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Christopeit

Om wat kilo's kwijt te raken of om juist wat aan spiermassa te winnen: er zijn tal van redenen om meer te gaan fitnessen. Je hebt alleen niet altijd de tijd of zin om naar een fitnesscentrum te gaan. Een eigen loopband in je slaapkamer of een krachtstation op zolder is dan ideaal. Zo kan je immers elk vrij uurtje even aan de slag gaan. Dankzij de gunstige fitnessapparatuur van Christopeit is de droom van een eigen fitnesscentrumpje nu voor iedereen bereikbaar.

Van fitnessapparaten tot -matten

Bij Christopeit vind je vele verschillende apparaten om mee te fitnessen. Van crosstrainers tot loopbanden en van roeitrainers tot halterbanken: het is er allemaal. Wil je wat kleiner beginnen? Kijk dan eens bij de stepbankjes of fitnessmatten. Met de juiste oefeningen ga je ook hier volop mee aan de slag. Spieren kweek je met de dumbbells of halterschijven van dit Duitse fitnessmerk. Zo is er voor elk type fitnessliefhebber wel een geschikt item.

Accessoires voor extra gemak

Naast tal van apparaten, vind je bij ons ook Christopeit fitnessaccessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld fitnesshandschoenen die je extra grip bieden en bovendien je handen beschermen. Deze kleine fitnessitems van Christopeit bezorgen wij graag bij jou thuis, maar dit geldt ook voor de omvangrijke apparaten. Als je wil, dan plaatsen onze bezorgers de zware hometrainer zelfs alvast in de kamer waar je het apparaat wil gebruiken. Bestel je de fitnessapparatuur vandaag nog, dan ga je er morgen al mee aan de slag.