Merken

CHOISE

CHOISE is een Deens grote maten modemerk en staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen in de collecties. De CHOISE kledingstukken hebben perfecte pasvormen en een hoog draagcomfort. CHOIS ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

CHOISE

CHOISE is een Deens grote maten modemerk. De collecties van CHOISE worden ontworpen in sterke kleur thema’s. CHOISE onderscheidt zich door het toepassen van veel kleurgebruik en combineert verschillende soorten stoffen met veel details. CHOISE heeft veel kennis en veel ervaring in plussize. De collectie is geschikt voor grotere maten (tot en met maat 54). Daarbij is rekening gehouden met de specifieke pasvorm die daarbij gewenst is. Daarmee is CHOISE een uniek label en geschikt voor alle doelgroepen.

Kleurrijke grote maten mode

De kleding van CHOISE is draagbaar, kleurrijk, modieus en van hoge kwaliteit. De dame die eenmaal voor CHOISE heeft gekozen, komt er zeker op terug. Bij CHOISE draait het om prints en kleuren. De CHOISE vrouw houdt er van om vrolijke kleuren en prints te dragen en ze is niet bang om op te vallen. De collectie van CHOISE bestaat onder andere uit plussize tops, tunieken leggings. Bij wehkamp hebben we een ruime keuze aan items van CHOISE. Ga jij voor een hele set? Of wil je liever combineren met andere merken? Wat je ook zoekt bij CHOISE vindt jij jouw perfecte items. Verzenden is vanaf 20,- euro gratis en retourneren is altijd gratis. Kies snel jouw CHOISE item!