Merken

Chloe

Chloe biedt heerlijke parfums en damesgeuren voor jonge dames. De geuren zijn gevangen in prachtige flacons. Uiteraard is iedere flacon voorzien van het kenmerkende Chloe-strikje. De geuren zijn perfe ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Chloe

Je vindt dat een parfum je persoonlijkheid moet omvatten. Je bent vrolijk en speels, en je houdt van de zon op je gezicht. Daarom wil je een parfum dat past bij jouw stijl en speelse gevoel. Daarom kies je voor de eau de parfums van Chloe. Deze zijn lichtvoetig en passen helemaal bij jou.

Heerlijke lichte parfums

De damesgeuren van Chloe zijn licht en luchtig, maar blijven wel heel lang bij je. Dat komt doordat de geuren de perfecte mix zijn van een parfum en een eau de toilette, namelijk een eau de parfum. Deze is lichter dan een parfum, maar minder vluchtig dan een eau de toilette. De verschillende geuren passen goed bij ieder moment van je leven. De flacons van 50 en 30 ml zijn versierd met de kenmerkende Chloe-strikjes.

Frivool als een zomerjurkje

Chloe eau de parfum is flirterig en frivool als een katoenen zomerjurkje. Je draagt deze eau de parfums daarom ook gemakkelijk in de zomer. Maar de heerlijke geuren draag je gewoon het hele jaar door. Geef een Chloe eau de parfum ook eens cadeau als een van de mooie geschenksets met damesgeuren.

Gratis thuisbezorgd

Wanneer je vandaag nog je bestelling plaatst, heb je de heerlijke Chloe damesparfums de volgende werkdag al in huis. De geuren worden ook nog eens gratis bezorgd. Kies om de betaling vooraf, achteraf of in termijnen te voldoen. (Let op: geld lenen kost geld.)