Merken

Childwood

Het Belgische Childwood zet zich al 35 jaar in voor baby’s en peuters. Dat doen ze door speelgoed en accessoires te ontwikkelen van de hoogste kwaliteit. Erg populair zijn bijvoorbeeld de Childwood Ev ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Childwood

Zoals elke ouder wil ook jij het beste voor je kindje. Veiligheid boven alles! En naast veiligheid is functionaliteit minstens zo belangrijk en wil het oog ook wat. Dat geldt voor baby- en kindermeubels, maar ook voor speelgoed dat altijd in het zicht staat. Neem een kijkje in onze collectie Childwood, en je ziet dat het eigenlijk aan al deze eisen voldoet. Bovendien zal je kindje er dol op zijn!

Van speelgoed tot zwemvesten

De meegroei-kinderstoelen van Childwood, zoals de Evolu 2, zijn erg populair. Maar buiten kinderstoelen maakt het merk het tofste speelgoed, waaronder schommelauto's en tipitenten. Deze grotere stukken speelgoed blijven lang interessant voor kinderen en ook voor jou, want ze zijn zo mooi dat het geen enkel probleem is om ze in je woonkamer te hebben staan. Met de vrolijk gekleurde zwemvesten in verschillende maten raakt je kindje vertrouwd met water. Heerlijk spetteren dus tijdens warme dagen!

Opgeruimd staat netjes

Naast al dat mooie speelgoed en de functionele meubels, ontwerpt Childwood leuke en praktische opbergartikelen voor in de woon- of kinderkamer. In onze collectie Childwood babykamer vind je leuke manden om bijvoorbeeld knuffels in op te bergen of om als wasmand te gebruiken.

Childwood bestellen bij wehkamp

We verzenden je bestelling gratis bij een bestelwaarde vanaf 20.-. En bestel je vandaag voor 23:59 uur? Dan ontvang je je pakket morgen al!